helsida_bostad
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i femte matchen

Det blir inget avancemang för Skånela, man föll även i den femte matchen mot Önnered.

centrum_artikel_host

Skånela ledde med 2-1 i matcher men efter förlust i tisdags var det oavgjort inför helgen då den femte matchen gick på lördagen i ÖHK Hallen. Första halvlek var jämt och lagen turades om att vara i ledning, Skånela ledde stora delar av första, dock inte mer än något mål. I andra har Skånela inledningsvis ledning med två bollar men hemmalaget gör en stark period mellan 40-50 minuterna då man gör 7-3 på Skånela och därmed kopplar man grepp inför avslutningen.

Med tio minuter kvar är det 30-26 på resultattavlan. Skånela tar en timeout men det hjälper inte. Önnered har läget under kontroll och leder betryggande, slutresultatet skrevs till 36-29. Därmed blir det spel i allsvenskan även kommande säsong, då får man klara sig utan Herderio Lucau som gjorde sin sista match i Skånela.

Målen
Östling 7, Ladan 6, Näslund 4, Åkerman 3, Nilsson 3, Lindberg 3, Wärnmark, Nielsen, Tapper

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider