centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i femte matchen

Det blir inget avancemang för Skånela, man föll även i den femte matchen mot Önnered.

centrum_artikel_host

Skånela ledde med 2-1 i matcher men efter förlust i tisdags var det oavgjort inför helgen då den femte matchen gick på lördagen i ÖHK Hallen. Första halvlek var jämt och lagen turades om att vara i ledning, Skånela ledde stora delar av första, dock inte mer än något mål. I andra har Skånela inledningsvis ledning med två bollar men hemmalaget gör en stark period mellan 40-50 minuterna då man gör 7-3 på Skånela och därmed kopplar man grepp inför avslutningen.

Med tio minuter kvar är det 30-26 på resultattavlan. Skånela tar en timeout men det hjälper inte. Önnered har läget under kontroll och leder betryggande, slutresultatet skrevs till 36-29. Därmed blir det spel i allsvenskan även kommande säsong, då får man klara sig utan Herderio Lucau som gjorde sin sista match i Skånela.

Målen
Östling 7, Ladan 6, Näslund 4, Åkerman 3, Nilsson 3, Lindberg 3, Wärnmark, Nielsen, Tapper

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

moderat_fokus_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
nrh_sigtuna
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

centrum_host_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

adhd_kommun
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
ica_outsider
hockeyskola_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
moderat_bli_medlem
swedol_outsider
kommun_skoterska_outsider