eu_valet_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Förlust i femte matchen

Det blir inget avancemang för Skånela, man föll även i den femte matchen mot Önnered.

centrum_artikel_host

Skånela ledde med 2-1 i matcher men efter förlust i tisdags var det oavgjort inför helgen då den femte matchen gick på lördagen i ÖHK Hallen. Första halvlek var jämt och lagen turades om att vara i ledning, Skånela ledde stora delar av första, dock inte mer än något mål. I andra har Skånela inledningsvis ledning med två bollar men hemmalaget gör en stark period mellan 40-50 minuterna då man gör 7-3 på Skånela och därmed kopplar man grepp inför avslutningen.

Med tio minuter kvar är det 30-26 på resultattavlan. Skånela tar en timeout men det hjälper inte. Önnered har läget under kontroll och leder betryggande, slutresultatet skrevs till 36-29. Därmed blir det spel i allsvenskan även kommande säsong, då får man klara sig utan Herderio Lucau som gjorde sin sista match i Skånela.

Målen
Östling 7, Ladan 6, Näslund 4, Åkerman 3, Nilsson 3, Lindberg 3, Wärnmark, Nielsen, Tapper

seniormassa_pan

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

mp_helsida_eu

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out