moderat_fokus_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust i avgörande kvalmatchen

Skånela föll mot Lugi i avgörande matchen - Tränare Karlssons sista match på Skånelas bänk slutade med förlust

centrum_artikel_host

Lugi visade sin dominans och vann den avgörande matchen mot Skånela med 36-26 efter en stark första halvlek. Skånela kämpade i inledningen och höll jämna steg med Lugi i 18 minuter, med 6-6 på resultattavlan. Men sedan tog Lugi över och gjorde 11-3 på de sista tolv minuterna av första halvlek, vilket gav dem en komfortabel ledning på 17-9 i paus.

Andra halvlek blev en odramatisk historia där Lugi behöll sitt grepp om matchen. De ledde komfortabelt och höll Skånela på avstånd. Till slut skrevs slutresultatet till 36-26 till Lugi, vilket innebar att Skånela förlorade och blir kvar i Herrallsvenskan.

Denna match var även tränare Jimmy Karlssons sista match på Skånelas bänk, vilket markerade en avslutning på hans tid som tränare för laget.

Trots förlusten kan Skånela vara stolta över sina ansträngningar, men det var Lugi som visade sig starkare denna gång och säkrade segern med en imponerande prestation.

Fotnot: Denna text genererades med hjälp av en textrobot

hockeyskola_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

sap_sep23_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
joes_outsider
hockeyskola_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
nrh
moderat_bli_medlem
socialdem_sep23_outsider
pantamera_out