sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust i avgörande kvalmatchen

Skånela föll mot Lugi i avgörande matchen - Tränare Karlssons sista match på Skånelas bänk slutade med förlust

centrum_artikel_host

Lugi visade sin dominans och vann den avgörande matchen mot Skånela med 36-26 efter en stark första halvlek. Skånela kämpade i inledningen och höll jämna steg med Lugi i 18 minuter, med 6-6 på resultattavlan. Men sedan tog Lugi över och gjorde 11-3 på de sista tolv minuterna av första halvlek, vilket gav dem en komfortabel ledning på 17-9 i paus.

Andra halvlek blev en odramatisk historia där Lugi behöll sitt grepp om matchen. De ledde komfortabelt och höll Skånela på avstånd. Till slut skrevs slutresultatet till 36-26 till Lugi, vilket innebar att Skånela förlorade och blir kvar i Herrallsvenskan.

Denna match var även tränare Jimmy Karlssons sista match på Skånelas bänk, vilket markerade en avslutning på hans tid som tränare för laget.

Trots förlusten kan Skånela vara stolta över sina ansträngningar, men det var Lugi som visade sig starkare denna gång och säkrade segern med en imponerande prestation.

Fotnot: Denna text genererades med hjälp av en textrobot

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider