kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust för Skånela i helgen

Skånelas båda representationslag förlorade i helgen. Damerna mot Aranäs med 28-23 och herrarna mot Drott med 31-27.

centrum_artikel_host

Damerna och herrarna hade varsin bortamatch i helgen. Herrarna begav sig till Halmstad för match mot Drott. Drott ledde från start till slut och hade konstant en ledning med 3-4 bollar, slutresultatet skrevs till 31-27. Max Broman svarade för hela åtta mål i Skånela därefter följde Fabian Lindholm och Kenan Omerovic med fyra vardera. Det var Skånelas första nederlag efter två segrar i inledningen av säsongen.

Damerna föll mot Aranäs med 28-23. Därmed har Skånela inlett med två raka nederlag. Skånela fick en dålig start och lång under med 5-1 efter dryga 7 minuter. Aranäs höll sedan en komfortabel ledning med 3-4 mål matchen ut. Med tio minuter kvar ledde man med fem bollar. Vilma Wiberg blev Skånelas främste målskytt med sju mål därefter satte Jonna Lindgren fyra.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh
swedol_outsider
connys
pantamera_out
kyrka_outsider_advent