kommun_skoterska
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust för Skånela i helgen

Skånelas båda representationslag förlorade i helgen. Damerna mot Aranäs med 28-23 och herrarna mot Drott med 31-27.

centrum_artikel_host

Damerna och herrarna hade varsin bortamatch i helgen. Herrarna begav sig till Halmstad för match mot Drott. Drott ledde från start till slut och hade konstant en ledning med 3-4 bollar, slutresultatet skrevs till 31-27. Max Broman svarade för hela åtta mål i Skånela därefter följde Fabian Lindholm och Kenan Omerovic med fyra vardera. Det var Skånelas första nederlag efter två segrar i inledningen av säsongen.

Damerna föll mot Aranäs med 28-23. Därmed har Skånela inlett med två raka nederlag. Skånela fick en dålig start och lång under med 5-1 efter dryga 7 minuter. Aranäs höll sedan en komfortabel ledning med 3-4 mål matchen ut. Med tio minuter kvar ledde man med fem bollar. Vilma Wiberg blev Skånelas främste målskytt med sju mål därefter satte Jonna Lindgren fyra.

hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

pantamera_avc_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

nrh_sigtuna
defacto_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

moderat_fokus_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

ica_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

adhd_kommun

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_ute_outsider
ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kommun_adhd_outsider
connys
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider