centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en imponerande offensiv från Runhällens BoIS, som snabbt tog ledningen genom att göra tre snabba mål under minuterna 15, 18 och 25. Deras intensiva ansträngningar ledde till en tidig dominans på poängtavlan.

Sigtuna IF gav dock inte upp och visade en imponerande kämparanda. I minut 26 och 27 kunde de reducera avståndet genom mål från Philip Strauss och Farhad Mirzayi. Denna snabba respons visade på deras förmåga att ta sig tillbaka in i matchen trots ett initialt underläge.

Mot slutet av matchen blev det en dramatisk vändning när Philip Strauss från Sigtuna IF blev tilldelad det röda kortet i minut 89. Det innebär att han kommer att vara avstängd från åtminstone en kommande match, och hans frånvaro kommer definitivt att kännas för laget.

Denna match markerade även Sigtuna IF:s första framträdande för höstsäsongen. Med resultatet av denna match har de nu 16 poäng och befinner sig på fjärde plats i tabellen. Möjligheten att nå en andraplats är inom räckhåll om laget kan avsluta säsongen starkt. Elvan, som för närvarande innehar andraplatsen, har endast tre poäng mer än Sigtuna IF.

Nästa utmaning för Sigtuna IF är att möta tabelltrean Fanna hemma i Sigtuna den 18:e augusti, med matchstart kl. 19.00. Detta blir en viktig match för Sigtuna IF när de kämpar för att avancera i tabellen och fortsätta sin framgång under höstsäsongen.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
hockeyskola_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

sap_sep23_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

connys_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
ica_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
nrh
connys
joes_outsider