eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med en imponerande offensiv från Runhällens BoIS, som snabbt tog ledningen genom att göra tre snabba mål under minuterna 15, 18 och 25. Deras intensiva ansträngningar ledde till en tidig dominans på poängtavlan.

Sigtuna IF gav dock inte upp och visade en imponerande kämparanda. I minut 26 och 27 kunde de reducera avståndet genom mål från Philip Strauss och Farhad Mirzayi. Denna snabba respons visade på deras förmåga att ta sig tillbaka in i matchen trots ett initialt underläge.

Mot slutet av matchen blev det en dramatisk vändning när Philip Strauss från Sigtuna IF blev tilldelad det röda kortet i minut 89. Det innebär att han kommer att vara avstängd från åtminstone en kommande match, och hans frånvaro kommer definitivt att kännas för laget.

Denna match markerade även Sigtuna IF:s första framträdande för höstsäsongen. Med resultatet av denna match har de nu 16 poäng och befinner sig på fjärde plats i tabellen. Möjligheten att nå en andraplats är inom räckhåll om laget kan avsluta säsongen starkt. Elvan, som för närvarande innehar andraplatsen, har endast tre poäng mer än Sigtuna IF.

Nästa utmaning för Sigtuna IF är att möta tabelltrean Fanna hemma i Sigtuna den 18:e augusti, med matchstart kl. 19.00. Detta blir en viktig match för Sigtuna IF när de kämpar för att avancera i tabellen och fortsätta sin framgång under höstsäsongen.

Denna text genererades med en textrobot

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

storemore_helsida

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

mp_helsida_eu
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

eldsjal2024_helsida
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

spedition_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

steningekompani_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
spedition_outsider
storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
pantamera_out