sap_pan23
Foto: Jamshid Jamshidi

Förlust även i match tre

Skånela föll även i match tre mot Lugi och på lördag är det kniven mot strupen i match fyra.

centrum_artikel_host

Efter 1-1 i matcher var det dags för match 3. Skånela var tillbaka i Lund och inledde inte på bästa sätt. Underläge 3-0 redan efter 3 minuter. Där tog Skånela timeout och fick ordning på skutan. Man kom ikapp till 4-4 på ett par minuter och ledde även med 7-5 efter 12.33. Kenan Omerovic storspelade i mål och såg till att Skånela kunde komma ikapp och förbi. Matchen står och väger ett tag i första, Lugi tar på nytt ledningen, Skånela kommer ikapp men inför paus är det ledning med två bollar för hemmalaget, 17-15.

I andra visar Lugi att man har ett högre tempo anförda av ex-skånelaiten Fredrik Olsson. Olsson svarar för hela fem mål efter paus och var en starkt bidragande orsak till att Lugi kunde vinna med 36-31 och därmed skaffa sig matchboll inför match fyra som spelas i Märsta på lördag med avkast 15.00.

Målen
Lindberg 6, Tapper 5, Näslund 5, Källemyr 4, Broman 3, Nilsson 3, Nielsen 2, Ganibegovic, Friström, Lahdo

ica_helsida
joes-helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

sap_sep23_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

defacto_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

moderat_fokus_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

centrum_host_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderat_bli_medlem
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
socialdem_sep23_outsider
nrh
pantamera_out
connys
ica_outsider