eldsjal2024_pan
David Lundqvist och Lars Wedén i Fördel Arlanda

Fördel Arlanda kritiska till Brommabesked

På måndagen kom besked om att Bromma inte läggs ner. Något som kritiseras av kommuninvånarna Lars Wedén och David Lundqvist i nätverket Fördel Arlanda.

centrum_artikel_host

Bromma ska inte avvecklas i förtid. Beslutet kom från regeringen under måndagen. Två personer som drivit på för en flytt av Brommas trafik till Arlanda är David Lundqvist och Lars Wedén i nätverket Fördel Arlanda. Duon har skrivit till Swedavia för att få ta del av resultatet för Bromma flygplats för 2022.
-Vi önskar därför få veta dels delresultatet av Bromma-flygverksamheten för räkenskapsåret 2022, och dels hur Swedavia bedömer den ekonomiska och trafikmässiga utvecklingen för Brommaflyget den kommande 5-årsperioden om flygplatsen drivs vidare på nuvarande sätt, uppger Lundqvist och Wedén i ett uttalande.

spedition_helsida
aldreomsorg_helsida
connys_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

steningekompani_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
outsider_aldreomsorg
connys
spedition_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider