defacto_pan2020
David Lundqvist och Lars Wedén i Fördel Arlanda

Fördel Arlanda kritiska till Brommabesked

På måndagen kom besked om att Bromma inte läggs ner. Något som kritiseras av kommuninvånarna Lars Wedén och David Lundqvist i nätverket Fördel Arlanda.

centrum_artikel_host

Bromma ska inte avvecklas i förtid. Beslutet kom från regeringen under måndagen. Två personer som drivit på för en flytt av Brommas trafik till Arlanda är David Lundqvist och Lars Wedén i nätverket Fördel Arlanda. Duon har skrivit till Swedavia för att få ta del av resultatet för Bromma flygplats för 2022.
-Vi önskar därför få veta dels delresultatet av Bromma-flygverksamheten för räkenskapsåret 2022, och dels hur Swedavia bedömer den ekonomiska och trafikmässiga utvecklingen för Brommaflyget den kommande 5-årsperioden om flygplatsen drivs vidare på nuvarande sätt, uppger Lundqvist och Wedén i ett uttalande.

defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

connys_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
joes_outsider
connys
centrum_outsider_host
ica_outsider
nrh
dack_outsider