eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Förare misstänks för brott efter kontroll vid Terminal 2

En rutinkontroll av en personbil och dess förare på Levanteslingan resulterade i misstankar om brott, enligt polisen. Händelsen ägde rum längs Levanteslingan, som sträcker sig längs Terminal 2 på Arlanda.

centrum_artikel_host

Polisen genomförde en trafikkontroll och valde att stoppa en man i 30-årsåldern som var förare av personbilen. Vid kontrollen uppdagades omständigheter som ledde till misstankar om olovlig körning samt brukande av en falsk urkund. Levanteslingan, som fungerar som en viktig förbindelseväg utmed Terminal 2 på Arlanda, blev platsen för den aktuella händelsen. Det snabba agerandet från polisens sida under kontrollen resulterade i att föraren nu står under utredning för de misstänkta brotten.

connys_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
pantamera_out