Fontänen skummade överFoto: MMS-Bild

Fontänen skummade över

Fontänen i Märsta Centrum skummade över sedan någon hällt i diskmedel.

centrum_artikel_host

Någon var i farten och ville göra rent fontänen under onsdagen. På eftermiddagen möttes förbipasserande märstabor av en skummad fontän. Eftersom vattnet till stor del cirkulerar i fontänen fanns det ingen risk för spridning till något dricksvattensystem, För sex år sedan skummade fontänen över uppe i Kulturtorget några hundra meter bort.

wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

defacto_helsida
slottsby_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider