defacto_pan2020
Foto: Skånela IF/Twitter

Föll mot VI – Fick jaga hela matchen

VästeråsIrsta besegrade överraskande Skånela med 34-31 i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela skänkte överskottet från intäkterna i matchen till forskning mot Prostatacancer och 230 åskådare bänkade sig för att se matchen en fredag kväll. Man fick jaga hela matchen och kom inte ikapp. VI ryckte åt sig en ledning direkt och höll sen undan. Den tunga starten med underläge 4-9 blev en för lång uppförsbacke. Slutresultatet skrevs till 34-31 efter 16-13 i paus.

Målen
Näslund 7, Broman 6, Svarén 5, Ganibegovic 3, Nilsson 3, Lindholm 2, Lindberg 2, Källemyr 2, Lahdo 1

EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

connys_helsida
humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out