kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild/Folktandvården Sigtuna

Folktandvården i Sigtuna stänger

Folktandvården stänger ner sin klinik i Sigtuna för att spara in på förbrukningsmaterial som kan användas till vården istället.

centrum_artikel_host

Folktandvården i Region Stockholm stänger ner nio kliniker i stockholmsområdet, Sigtunas klinik berörs av nedstängningen som beror på att man vill spara in på förbrukningsmaterial som bättre kan användas inom sjukvården med anledning av Coronaviruset.
– I den rådande situationen tar vi givetvis vårt samhällsansvar och bidrar till sjukvårdens materialförsörjning. Det viktigaste vi kan göra just nu är att värna sjukvården så att de kan ta hand om våra sjuka och gamla, säger Eva Ljung, vd på Folktandvården Stockholm.

Stängningen pågår preliminärt till 30:e april, men om situationen skulle förändras och man öppnar tidigare så kommer det att meddelas. Inbokade patienter har kontaktats eller kommer bli kontaktade. Bokade tider kommer flyttas fram eller utföras på annan klinik.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
swedol_outsider
nrh