kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild/Folktandvården Sigtuna

Folktandvården går för fullt igen

Nu skalas verksamheten upp på Folktandvården.

centrum_artikel_host

Verksamheten på Folktandvården skalades ner i samband med coronapandemin då material behövdes i sjukvården istället, det innebar att klinikerna i Märsta och Sigtuna berördes av neddragen verksamhet. Från och med 1 juni skalas verksamheten upp och från 22 juni går den återigen för fullt.
– Som alltid är Folktandvårdens medarbetare noga med att följa basala hygienrutiner och använda skyddsutrustning. Våra kliniker har för närvarande förstärkt städning och vi uppmuntrar våra kunder till kontantfri betalning via kort eller Swish, skriver Folktandvården i ett uttalande.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
nrh