socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Street view/Google

Fokus på Rosersbergs utveckling under näringslivsträff

Över 70 företagare, tjänstemän och politiker från Sigtuna kommun samlades den 26 februari på Nordic Wellness i Rosersberg för en inspirerande företagsfrukost. Temat för evenemanget var Rosersberg, ett växande logistikområde med en spännande framtid.

centrum_artikel_host

Under frukosten betonades kommunens aktiva roll i att skapa gynnsamma förutsättningar för näringslivet. Åsa Aalto, avdelningschef för samhällsplanering på Sigtuna kommun, presenterade kommunens arbete med infrastrukturutvecklingen i Rosersberg, där fokus ligger på att förbättra vägar och kollektivtrafik för att göra området attraktivt och tillgängligt för företag och invånare.

Christian Moussa, kommunens nya trygghets- och säkerhetschef, betonade vikten av ett nära samarbete mellan kommunen och näringslivet när det gäller trygghetsfrågor.

Företagsfrukosten exemplifierar hur Sigtuna kommun strävar efter att skapa samarbete mellan olika aktörer. En mötesplats där företagare kan nätverka, utbyta idéer och få inspiration är centralt för att främja en stark och framgångsrik kommun, enligt Annika Bröms, näringslivschef på Sigtuna kommun.

connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider