Foto: Transportstyrelsen

Flygtrafiken på högsta nivån sedan före pandemin

Flygtrafiken i länet är just nu på de högsta nivåerna sedan pandemin.

centrum_artikel_host

April månad blev den trafikintensivaste på flygplatser i länet sedan pandemiutbrottet 2020. 8103 reguljär- eller charterflyg landade i Stockholm, nästan 7000 av dessa var på Arlanda, 2020 var antalet 2124, förepandemin var det cirka 11 000 plan i april. Tre av fyra plan som landar utgörs av utrikesflyg enligt siffror från Newsworthy.

slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
pantamera_out
storemore_out
centrum_outsider_host
connys
swedol_outsider