eldsjal2024_pan
Mattias FlodmanFoto: Skånela IF

Flodman lämnar Skånela

Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

centrum_artikel_host

Mattias Flodman anslöt till Skånela IF inför säsongen 21/22 från Alingsås HK och fungerade som assisterande tränare i två säsonger. Han hade gradvis fått mer ansvar i herrlaget och var det naturliga valet som huvudtränare inför den här säsongen. Nu avslutar Mattias sin tid i Skånela IF tidigare än förväntat, men klubben ser tillbaka på deras tid tillsammans med glädje. Skånela IF har haft en positiv inverkan på Mattias Flodmans utveckling som tränare och ledare, och han har också bidragit till klubben. Flodman är en hängiven handbollsentusiast och en glädjespridande individ att samarbeta med. Hans avslut i Skånela IF visar att klubben är en bra plattform för unga tränare att utvecklas och sedan ta större uppdrag.

Mattias Flodman kommenterar övergången: ”Jag har trivts i Skånela från första stund. Det är en förening som alltid kommer ha en speciell plats hos mig, där jag träffat väldigt många fina människor. Att lämna var inte ett enkelt beslut. Men när chansen med Alingsås dök upp kände jag att jag ville ta den. Men det är ett tag dit och det kommer en tid för avsked längre fram. Nu är fokus på att vrida ut precis allt som går, för att Skånela ska ta sig till Handbollsligan.”

Skånela IF arbetar redan på att hitta en ersättare för Mattias Flodman och bilda ett nytt tränarteam som kommer att leda herrlaget. Målet är att bygga vidare på den framgångsrika produkten och organisationen som utmärker Skånela IF. Klubben strävar efter att vinna handbollsmatcher och utbilda handbollsspelare med en sann Skånela-anda samtidigt som de planerar för långsiktiga framgångar och hur truppen kommer att formas i framtiden med fokus på att maximera sina sportsliga prestationer med de resurser och förutsättningar de har.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

aldreomsorg_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

pantamera_avc_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

connys_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

steningekompani_helsida
spedition_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
connys
spedition_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
storemore_out
centrum_outsider_host