Mattias FlodmanFoto: Skånela IF

Flodman lämnar Skånela

Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

centrum_artikel_host

Mattias Flodman anslöt till Skånela IF inför säsongen 21/22 från Alingsås HK och fungerade som assisterande tränare i två säsonger. Han hade gradvis fått mer ansvar i herrlaget och var det naturliga valet som huvudtränare inför den här säsongen. Nu avslutar Mattias sin tid i Skånela IF tidigare än förväntat, men klubben ser tillbaka på deras tid tillsammans med glädje. Skånela IF har haft en positiv inverkan på Mattias Flodmans utveckling som tränare och ledare, och han har också bidragit till klubben. Flodman är en hängiven handbollsentusiast och en glädjespridande individ att samarbeta med. Hans avslut i Skånela IF visar att klubben är en bra plattform för unga tränare att utvecklas och sedan ta större uppdrag.

Mattias Flodman kommenterar övergången: ”Jag har trivts i Skånela från första stund. Det är en förening som alltid kommer ha en speciell plats hos mig, där jag träffat väldigt många fina människor. Att lämna var inte ett enkelt beslut. Men när chansen med Alingsås dök upp kände jag att jag ville ta den. Men det är ett tag dit och det kommer en tid för avsked längre fram. Nu är fokus på att vrida ut precis allt som går, för att Skånela ska ta sig till Handbollsligan.”

Skånela IF arbetar redan på att hitta en ersättare för Mattias Flodman och bilda ett nytt tränarteam som kommer att leda herrlaget. Målet är att bygga vidare på den framgångsrika produkten och organisationen som utmärker Skånela IF. Klubben strävar efter att vinna handbollsmatcher och utbilda handbollsspelare med en sann Skånela-anda samtidigt som de planerar för långsiktiga framgångar och hur truppen kommer att formas i framtiden med fokus på att maximera sina sportsliga prestationer med de resurser och förutsättningar de har.

joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

slottsby_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

centrum_host_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

connys_helsida

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
joes_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
connys