vinter_pan
GenrebildFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Flertal bilar brann på badets parkering

Under natten larmades brandkår till en brand på Midgårdsbadets parkering.

centrum_artikel_host

Strax före 00.30 larmades brandkår till Midgårdsbadet där det brann bilar, i början var det cirka fyra bilar som brann i samband med ankomst, elden spred sig till ytterligare två bilar som förstördes. Brandlår lyckades till slut begränsa branden. Det är andra större bilbranden i Märsta senaste veckan, då det brann även på Frejgatan där ett 10-tal bilar förstördes. På Midgårdsbadets parkering står även drabbade av branden i P-garaget i höstas där hundratals bilar förstördes. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades, polis misstänker att branden är anlagd.

oppethus_dec

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
vinter_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

nrh_sigtuna
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

defacto_helsida
slottsby_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

connys_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

joes-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
nrh
storemore_out
vinter_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
oppethus_out
swedol_outsider
slottsby_outsider
joes_outsider