Familj påkörd vid Pilsborondellen

Vid 13.30-tiden inträffade en olycka på väg 263 vid Sigtuna där en familj kördes på av ett fordon.

centrum_artikel_host

Minst en person fördes till sjukhus med ambulanshelikopter i samband med olyckan i korsningen väg 263/Uppsalavägen. Ytterligare två personer skadades i trafikolyckan. Vägen stängdes av i samband med olyckan som var den andra olyckan den här veckan på samma väg. Tidigare i veckan krockade en bil och en buss någon kilometer därifrån.

Polisen uppger att fyra personer förts till sjukhus. En man med en barnvagn blev påkörd. Varav ett barn i barnvagnen åkte ur. Ytterligare två personer fördes till sjukhus. Skadeläget ska vara stabilt för samtliga. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada har upprättats.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
connys_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida
ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
storemore_out
ica_outsider
slottsby_outsider
connys
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider