nationaldagen_pan

Familj påkörd vid Pilsborondellen

Vid 13.30-tiden inträffade en olycka på väg 263 vid Sigtuna där en familj kördes på av ett fordon.

centrum_artikel_host

Minst en person fördes till sjukhus med ambulanshelikopter i samband med olyckan i korsningen väg 263/Uppsalavägen. Ytterligare två personer skadades i trafikolyckan. Vägen stängdes av i samband med olyckan som var den andra olyckan den här veckan på samma väg. Tidigare i veckan krockade en bil och en buss någon kilometer därifrån.

Polisen uppger att fyra personer förts till sjukhus. En man med en barnvagn blev påkörd. Varav ett barn i barnvagnen åkte ur. Ytterligare två personer fördes till sjukhus. Skadeläget ska vara stabilt för samtliga. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada har upprättats.

centrum_host_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

connys_helsida
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna