eldsjal2024_pan
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Fler smittade av covid-19

Antalet smittade av covid-19 ökar i regionen men det kan förklaras med att fler provtas.

centrum_artikel_host

Region Stockholms rapport över antalet smittade i regionen visar att det skett en ökning av fallen, 21444 är nu konstaterat smittade. Men ökningen antas bero på att fler av länets invånare provtagits.

Totalt har 2337 personer avlidit i regionen till följd av coronasmittan. Av länets samtliga särskilda boenden och 70 korttidsboenden har 240 haft någon boende med covid-19 smitta. Det är oklart hur många av boendena i kommunen som haft det men märsta.nu har rapporterat tidigare om covid-19-smitta i kommunens boenden.

32 personer får just nu intensivvård vid akutsjukhusen, 156 personer vårdas vid ett sjukhus. 5630 personer har skrivits ut från sjukvården.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host