centrum_panorama_hostshopping

Fler offer för rånligan i Märsta

Det var inte bara rån i måndags kväll och tisdag utan ett rån inträffade även i söndags i Sätunaparken: - Två gärningsmän rånade en man på söndag kväll, säger Mats Eriksson vid Polisens i Stockholm till märsta.nu

centrum_artikel_host

Rånvågen som går över Märsta började redan i söndags kväll. Kl. 19.45 kommer en man gående i korsningen Sätunavägen/Skolgatan när två gärningsmän möter upp honom vid ”skogen”
– Han blir hotad av båda, en med ett vapenliknande föremål och en annan med ett tillhygge, han blir rånad och slagen i ansiktet, säger Mats Eriksson vid Polisens mediecenter.

Mannen fick svullnad och rodnad. Händelsen är rubricerad som grovt rån. Det andra fallet av grovt rån på 24 timmar i Sätunaparken. Enligt uppgift till märsta.nu hotades mannens som rånades i söndags med stryk om han pratade med någon alls om saken. Han blev av med sin plånbok.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host