vintermarknad_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fler återgår till normala

Fler och fler börjar återgå till det normala visar Googles data över rörelsemönster i kommunen.

centrum_artikel_host

Trenden är tydlig enligt Google. Vi rör oss allt mer ute och börjar närma oss det normala innan pandemin. Samtliga trender gällande besök till parker, shopping nöje, matbutiker, kollektivtrafik och arbetsplatser pekar uppåt senaste veckan efter att restriktionerna släppte.

Det är dock fortfarande en bit kvar till det normala men shopping, nöje och matbutiker ligger bara några procent under det normala medan kollektivtrafik och arbetsplatser ligger 27 procent respektive 10 procent under det normala.

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider