eldsjal2024_pan
Andie Lahdo med Gaselldiplomet för 2020Foto: Pressbild

Firar fyra år som Gasellföretag

ABS Wheels firar att man utnämnts till Gasellföretag under 2020: - Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med, säger VD Andie Lahdo.

centrum_artikel_host

I fyra år har lokala ABS Wheels utsetts till DI Gasellföretag som är ett bevis på att man är ett av landets snabbast växande bolag. Under fredagen kommer ABS Wheels att fira utmärkelsen på sitt huvudkontor i Arlandastad.
– Vi har en långsiktighet i allt vi gör och har lyckats skapa en arbetsplats med hög trivsel och ett ständigt fokus att ligga i framkant inom e-handeln. Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med. Vi är stolta över denna prestation, som inte hade varit möjlig utan duktiga medarbetare, säger Andie Lahdo, vd för ABS Wheels.

2019 utsågs ABS Wheels till Mästergasel. Av 10 000 företag som utsetts till Gasellföretag sedan 2000 är det bara omkring 1400 som tillhör den exklusiva skaran som kan kalla sig för Mästergaseller. För att utses till DI Gasell krävs en nettoomsättning på minst tio miljoner, minst tio anställda och att man minst fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret under den fyraåriga undersökningsperioden. Man ska också öka sin omsättning varje år de senaste tre åren samt ha ett samlat positivt rörelseresultat. 2020 omsatte ABS Wheels 108 miljoner, 2016 var omsättningen 32 miljoner kronor.

storemore_helsida
steningekompani_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

spedition_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
aldreomsorg_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
storemore_out
pantamera_out
outsider_aldreomsorg
ridskola_2020_outsider
connys