centrum_panorama_hostshopping
Foto: Finnair

Finnair satsar på interkontinentala resor från Arlanda

Finnair startar upp direktlinjer till Miami, Bangkok och Phuket från Arlanda: - Vi är glada att kunna möta svenskarnas längtan efter resande med direktflyg från Arlanda till Bangkok, Phuket och Miami. Detta är några av de absolut populäraste vinterdestinationerna för svenskar. Vi vet att många just nu planerar sina vinterresor i takt med att världen öppnar upp och vi ser fram emot att välkomna dem ombord på våra Airbus A350, säger Ole Orvér, Chief Commercial Officer på Finnair.

centrum_artikel_host

Norwegian som tidigare hade ett större interkontinentalt utbud av resor via Arlanda har på grund av pandemin dragit in dessa. Nu står det klart att Finnair startar tre direktlinjer till Asien och USA, två till Thailand och en till Miami i USA. En satsning som startar 22:a oktober och pågår till 22:a april 2022. Finnair trafikerar med en Airbus A350.

Finnair vidtar åtgärder för att säkerställa en säker resa och minska smittspridning av covid-19, bland annat med munskydd på hela resan, effektivare luftkonditionering och städning.
– Det är med stor glädje vi välkomnar Finnairs expansion på den svenska marknaden. De tre långdistansdestinationerna och förbättrade tillgängligheten är viktiga tillskott till Arlandas befintliga utbud. Att man vågar satsa efter dessa tuffa tider är ett tydligt bevis på Stockholms starka position och en satsning på den största marknaden i Skandinavien, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

 

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider