centrum_panorama_hostshopping

Finalister till Årets företagare är klara

Finalisterna till Årets företagare har utsetts: - Att vinna och få vara med i Företagarna har gett mig insyn i vikten av att nätverka och jobba med de lokala företagen, I Sigtuna finns många duktiga företag som bidrar till mångfald, kunskap och jobb, det ska bli riktigt kul att ta fram de som utmärker sig mest säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD och jurymedlem.

centrum_artikel_host

Juryn som ska utse Årets företagare består av Niklas Wikegård, WE Träning och Hälsa, Andie Lahdo på ABS Wheels, Björn Pettersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun och kommunens näringslivschef Mathias Forsberg. Nu har de utsett finalisterna. Men man vill inte avslöja dessa i nuläget.
– Efter att juryn bestämt sig behöver vi två veckor för att få fram diplom etcetera, så mitten maj är mest troligt, uppger Andie Lahdo, jurymedlem

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider