centrum_panorama_hostshopping
Jesper FilénFoto: Magnus Granhagen
Sista kortet med gänget för Jesper Östlund och Jesper Filén?Foto: Magnus Granhagen

Filén lämnar Skånela

Jesper Filén är på väg att lämna Skånela. Han har deklarerat att han testar lyckan på annat håll efter säsongen.

centrum_artikel_host

Jesper Filén tackades av i samband med Skånelas hemmamatch mot Varberg på torsdagen. Skånela tog chansen att tacka av Filén eftersom man inte vet om det blir fler hemmamatcher i vår. Filén har fostrats i klubben sen barnsben och varit en viktig spelare i A-laget de senaste säsongerna. Vart 24-årige Filén tar vägen är ännu inte klart.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

connys_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
klara_outsider