nationaldagen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Fick över 10 000 i bot för rattfylleri

Polis utfärdade en bot på över 10 000 kronor till en förare som blåste positivt i alkomätare på väg 263.

centrum_artikel_host

På söndagsförmiddagen höll polisen en trafikkontroll på väg 263 mellan Märsta och Sigtuna där förare fick blåsa i alkomätaren. En förare togs med för utredning gällande rattfylleri. Efter kroppsbesiktning konstateras att föraren haft alkoholhalt på 0.13 milligram per liter utandningsluft. Som en del av arbetet med snabbare lagföring har polis utfärdat en bot på 10 200 kronor där 1000 kronor är avgift till brottsofferfonden. Om föraren erkänner så behövs ingen rättegång för att fastställa bötesbeloppet. Dock krävs ett beslut av åklagare.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
connys