kyrka_advent _pan
På bilden från vänster: Coach Mohammed Qatanani, Maskot RYU, Loke Hurtig, Alva Vennberg, Tea Karlberg, Nazaah Waliullah, Isac Källstrand och coach Jens Lundin.Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fem medaljer för Kim TKD i Svenska cupen

Kim Taekwondo var i Kinna över helgen och kom hem med fyra silvermedaljer.

centrum_artikel_host

Fem tävlande från Kim Taekwondo begav sig till Kinna för att delta Svenska cupen där avancerade och elit ställde upp. Samtliga utom en var debutanter från Kim TKD. Det blev bra resultat men inget guld. Fyra silver och ett brons, alla kom således hem med medaljer runt halsen och tog viktiga rankingpoäng inför oktobers tävlingar.

defacto_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
nrh
centrum_outsider_host