nationaldagen_pan

Fem avhopp i fullmäktige

Fem ledamöter har redan hoppat av fullmäktige trots att de blev invalda så sent som i september.

centrum_artikel_host

I samband med förra mandatperioden var det totalt tio ledamöter som hoppade av. Redan efter ett halvår har fem ledamöter hoppat av denna mandatperiod. Det rör sig om två moderater, en centerpartist, en vänsterpartist och en sverigedemokrat, rapporterar Newsworthy. Sigtuna kommuns fullmäktige utökades inför denna mandatperiod med tio ledamöter från 51 till 61 mandat. Sigtuna är trea på avhopparlistan än så länge, flest avhopp har skett i Stockholm med sju, därefter följer Vallentuna med sex och Sigtuna fem. Väsby har fyra, likaså Sollentuna enligt Newsworthy.

centrum_host_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
connys
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider