sap_pan23
Glada spelare, ledare och barn i FC ArlandaFoto: Insändarbild
Här är beviset för cupsegernFoto: Insändarbild

FC Arlanda vann Upplandscupen

FC Arlanda besegrade Brottby i Upplandscupfinalen och blev därmed klart för Svenska Cupen 2017.

centrum_artikel_host

Som första lag i kommunen lyckades FC Arlanda vinna Upplandscupen. Maik Aslan inledde målskyttet med en kanonfrispark efter åtta minuter från 20 meter. Det var en fartfylld inledning av matchen med chanser åt båda håll. Innan paus kunde Pierre Yaghleji öka på till 2-0.

Brottby som hade bonusstraff tillgodo tog tillvara på den i inledningen av andra. Brotta tryckte sedan på med långa bollar men utan resultat mot ett resolut arlandaförsvar. Även Arlanda hade chanser framåt men man var för uddlösa i avsluten. 1-2 stod sig matchtiden ut och efteråt fick FC Arlanda en placket som bevis för segern 2016.
– Det var en fin avslutning på året, avgående tränaren ”Chino” och alla spelare har gjort en grym avslutning på denna höst där alla visar klubbkänsla, säger Eddi Khalaf, spelare, till märsta.nu

nrh_sigtuna
moderat_fokus_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

centrum_host_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

sap_sep23_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

hockeyskola_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
skanela_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

ica_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
ica_outsider
swedol_outsider
socialdem_sep23_outsider
skanela_outsider
joes_outsider
nrh
hockeyskola_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
connys
ridskola_2020_outsider