helsida_bostad
Foto: FC Arlanda/Instagram

FC Arlanda stormar mot serieseger

FC Arlanda avgjorde sent i derbyt mot Bollstanäs och slutresultatet skrevs till 3-1 på Bollstanäs IP.

centrum_artikel_host

Matchen mellan Arlanda och Bollstanäs slutade 3-1 till märstalaget sedan Muktar Ahmed gjort 1-0. Resultatet stod sig ända till 82:a minuten när Bollstanäs kvitterade. Dock blev det inte sista målet i matchen. Bara minuten därpå kom 2-1 för Arlanda genom Mykyta Khodakov och 3-1 genom Kim Käck Ofurdu i 94:e minuten. Tre nya poäng in på kontot för Arlanda som med två omgångar kvar leder serien med två poäng. Det betyder även att man får kvala i sämsta fall. Arlanda har kvar att möta Gusk hemma på lördag och avslutar mot Procyon i sista omgången. Båda lagen har troligtvis inget att spela för i sina matcher mer än äran och mittenplaceringar.

toppbanner
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider