kyrka_advent _pan
Daniel Aramesh och Muktar Ahmed blev målskyttarFoto: FC Arlanda/Instagram

FC Arlanda nära Division 2

FC Arlanda är mycket mycket nära Division 2 efter seger på lördagen mot GUSK med 2-1.

centrum_artikel_host

Idag kan FC Arlanda bli mästare i kostym. Detta om Vaksala tar poäng av Viggbyholm i Uppsala. FC Arlanda har i och med segern mot GUSK fem poängs marginal ner till Viggbyholm. Viggbyholm är helt enkelt piskade att vissa, vilket också Vaksala är annars är risken stor att man degraderas till fyran.

Daniel Aramesh gav Arlanda ledningen i början av andra halvlek. Ett resultat som stod sig till 76:e minuten då ett självmål för Arlanda innebar 1-1 på resultattavlan. Men kort därpå såg Muktar Ahmed till att ge Arlanda ledningen igen och resultatet stod sig matchtiden ut. Nu väntar Arlanda på resultatet på Årsta IP. Skulle Viggbyholm tar tre poäng så har ändå FC Arlanda allt i egna händer nästa helg när man möter redan klara Procyon på Stenhagens IP.

centrum_host_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

agy_oppethus
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
nrh
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider