vintermarknad_pan
Foto: Street view/Google

Får böta 20 000 för hot mot SigtunaHem

En man från Väsby döms för att ha hotat en av SigtunaHems anställda.

centrum_artikel_host

Det var för drygt tre år sedan som den nu dömde mannens fru fick meddelande från SigtunaHem att de hade stört andra boende i bostadshuset. Mannen sökte därför upp boendevärden och sa ”gör du mina barn bostadslösa så ska jag döda dig”. Hotet uttalades på SigtunaHems kontor i receptionen inför andra sigtunahemanställda. Mannen erkände att han var på kontoret den aktuella dagen men minns inte något hot. Mannen för olaga hot till dagsböter på totalt 20 000 kronor.

defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent