vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Fängelse för Nytorgsmannen för våldtäkter i Märsta

Den så kallade Nytorgsmannen som åtalades för våldtäkter i Märsta döms till fem års fängelse.

centrum_artikel_host

34-åringen som kallas för Nytorsgmannen åtalades för ett stort antal våldtäkter och sexuella övergrepp, några av dessa skedde i en bostad i Märsta och inte bara kring Nytorget i Stockholm. Nu har han dömts till fängelse i fem år men han fälls inte för alla våldtäkter utan enbart sju, dock är det 19 målsäganden som han döms för brott mot Han ska betala skadestånd på totalt 1,1 miljoner till de utsatta kvinnorna rapporterar SVT Stockholm.

dackskifte_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

agy_oppethus
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
connys
dackskifteoutsider
swedol_outsider
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
nrh
pantamera_out
kyrka_outsider_advent