kyrka_advent _pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Polisen utreder mordförsök efter explosion i Odensala

Brandkår och polis har larmats till en explosion i en fastighet i Odensala: - Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon person kommit till skada, uppger Polisen.

centrum_artikel_host

Vid 14.40-tiden larmade brandkår ut ett stort pådrag till en adress i Odensala. Enligt de första uppgifterna har något exploderat. Skadeläget är okänt. En maskerad person ska ha setts åka från platsen kort efter explosionen.

Polisen skriver på sin hemsida att det i nuläget är oklart vad som detonerats. Man har spärrat av en villa för teknisk undersökning. Ingen person har kommit till skada fysiskt. Nationella bombskyddet har kallats in för undersöka platsen innan teknikerna undersöker. Polisen söker efter misstänkta gärningspersoner.

Den senaste uppgiften från polisen kom vid 16.20-tiden, där meddelas att man inlett förundersökning om försök till mord och allmänfarlig ödeläggelse. Polisen skriver att:
”Utredningsåtgärder såsom förhör, inventering av eventuella kameror, teknisk undersökning med mera pågår.

Uppdaterad 17.00

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
agy_oppethus
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
nrh
swedol_outsider