vintermarknad_pan
Ett stort pådrag finns på platsFoto: MMS-Bild

Explosion i villa

Räddningstjänst och polis larmades tidigt i morse till ett larm om en explosion i en villa i centrala Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 5.40-tiden larmades brandkår och polis till en explosion i en villa i centrala Märsta. Ett stort pådrag kallades till platsen men enligt boende i närheten ska det inte varit någon hög smäll. Det är oklart om någon befann sig i huset eller om någon skadats. Området är dock avspärrat för teknisk undersökning.

Polisen uppger vid 8.30 att det upprättats en anmälan om mordbrand. Det har varit någon form av explosion enligt Polisen, det har orsakats lindriga skador på en dörr men inga personskador. Tekniker har beordrats ut för att undersöka. Vad som orsakat explosionen eller branden är oklart.

Uppdaterad 8.34

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
nrh
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out