centrum_panorama_hostshopping
Ett stort pådrag finns på platsFoto: MMS-Bild

Explosion i villa

Räddningstjänst och polis larmades tidigt i morse till ett larm om en explosion i en villa i centrala Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 5.40-tiden larmades brandkår och polis till en explosion i en villa i centrala Märsta. Ett stort pådrag kallades till platsen men enligt boende i närheten ska det inte varit någon hög smäll. Det är oklart om någon befann sig i huset eller om någon skadats. Området är dock avspärrat för teknisk undersökning.

Polisen uppger vid 8.30 att det upprättats en anmälan om mordbrand. Det har varit någon form av explosion enligt Polisen, det har orsakats lindriga skador på en dörr men inga personskador. Tekniker har beordrats ut för att undersöka. Vad som orsakat explosionen eller branden är oklart.

Uppdaterad 8.34

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out