centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv

Ex-skånelaiterna vann SM-guld

Förre skånelaiterna Andreas Stockenberg och Christoffer Brännberger blev på torsdagskvällen svenska mästare med Sävehof.

centrum_artikel_host

Sävehofs tränare Andreas Stockenberg har hyllats och kritiserats under våren i Sävehof, men mest har han hyllats som underdogen som inte varit rumsren inom tränarkåren men ändå tagit Sävehofs herrar till final. På torsdagskvällen kom det ultimata kvittot för Stockenberg då Sävehof vann den femte och avgörande SM-finalen mot Sävehof. ”Stocken” gjorde flera säsonger i Skånela, både som A-lagstränare och i ungdomslagen.

En annan i Sävehofs lag med Skånela på meritlistan är Christoffer Brännberger. Brännberger gjorde sina senare ungdomsår i märstalaget och spelade i Elitserien under Skånelas enda säsong där.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider