nationaldagen_pan
Eurowings på ArlandaFoto: Daniel Asplund/Swedavia

Eurowings är igång med sin Arlandabas

Eurowing har startat upp basen på Arlanda och den första flighten avgick i tid till Barcelona i söndags.

centrum_artikel_host
I söndags gick Eurowings igång med sin bas på Arlanda, premiärflighten gick till Barcelona. Med basen kommer plan att gå till bland annat Palma, Dusselforf, Hamburg, Birmingham med mera.
– Sverige är en perfekt plats för vårt bolag, säger VD Jens Bischof.
Etableringen innebär också hundratals jobb både på Arlanda och i stockholmsregionen enligt Eurowings. Eurowings är ett dotterbolag till Lufthansa och man tror att resenärer efterfrågar den trygghet som Lufthansa står för och inte nödvändigtvis de billigaste biljetterna för flygresan.
centrum_host_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan
connys_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
seniormassa_outsider