eu_valet_panorama
Foto: Swedavia

Eurowings adderar två destinationer från Arlanda

Eurowings utvidgar sin närvaro på Stockholm Arlanda Airport genom att introducera två nya direktflyglinjer till Hannover och Neapel inför sommarsäsongen 2024.

centrum_artikel_host

Linjerna kompletterar Eurowings befintliga utbud av destinationer från Arlanda, där flygbolaget sedan sommaren 2022 har byggt upp ett nätverk som nu omfattar totalt tretton destinationer.

Charlotte Ljunggren från Swedavia uttrycker sin glädje över expansionen, betonande vikten av Eurowings roll i att förena människor för affärer, fritid eller familjebesök. Expansionen ses som ett tecken på förtroende och intresse för den svenska flygmarknaden, där Eurowings bidrar till att förstärka förbindelserna mellan Sverige och centrala marknader i Europa.

Eurowings ser expansionen som en möjlighet att tillhandahålla ett attraktivt och prisvärt linjenät till svenska resenärer, med målet att fortsätta växa och erbjuda ett brett urval av destinationer för både turism och affärer. Med början den 1 maj kommer linjen till Hannover att trafikeras två gånger i veckan, och den 14 juni startar även flygningar till Neapel, även dessa med två avgångar i veckan. Flygningarna kommer att genomföras med Airbus A320-flygplan.

centrum_host_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

connys_helsida
mp_helsida_eu

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

bygdensdag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
connys