eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

EU-möten var trygga och säkra

Polisen meddelar att alla möten under Sveriges ordförandeskap i EY genomförts tryggt och säkert.

centrum_artikel_host

Scandinavian XPO var centralpunkten för Sveriges ordförandeskap i EU. Här genomfördes över 100 möten under sex månader. Flera andra möten ägde rum runt om i kommunen, bland annat Steninge slott. Polisen meddelar att samtliga möten skedde tryggt och säkert.
– Vi har hanterat ett stort antal möten och tillsammans med regionerna har vi arbetat för att genomföra dem tryggt och säkert, säger Per Engström, kommenderingschef för nationella särskilda händelsen Consilium.

seniormassa_pan
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
eldsjal2024_out
nationaldag_outsider