vinter_pan
Foto: Pressbild

EU-möten var trygga och säkra

Polisen meddelar att alla möten under Sveriges ordförandeskap i EY genomförts tryggt och säkert.

centrum_artikel_host

Scandinavian XPO var centralpunkten för Sveriges ordförandeskap i EU. Här genomfördes över 100 möten under sex månader. Flera andra möten ägde rum runt om i kommunen, bland annat Steninge slott. Polisen meddelar att samtliga möten skedde tryggt och säkert.
– Vi har hanterat ett stort antal möten och tillsammans med regionerna har vi arbetat för att genomföra dem tryggt och säkert, säger Per Engström, kommenderingschef för nationella särskilda händelsen Consilium.

ica_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

connys_helsida
vinter_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

joes-helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

slottsby_helsida
oppethus_dec

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh
oppethus_out
vinter_outsider
joes_outsider
slottsby_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
storemore_out