Foto: Pressbild/Kry

Ett enda nytt fall i kommunen

Bara ett enda fall av covid-19 har konstaterats i kommunen för vecka 34.

centrum_artikel_host

Sedan vecka 27 har antalet fall av covid-19 i kommunen minskat kraftigt, vecka 34 var det bara ett enda fall som rapporterades in enligt Folkhälsomyndighetens siffror. Det är den lägsta siffran under hela pandemin sedan vecka 12 då siffrorna började redovisas på kommunnivå.

Sedan vecka 27 har totalt 33 personer konstaterats smittade av covid-19. Totalt är det 483 personer som konstaterats smittade av covid-19 i kommunen under hela pandemin. Antalet döda redovisas inte på kommunnivå sedan drygt två månader tillbaka på grund av för få fall.

På regionnivå har 354 personer konstaterats smittade, antalet i intensivvård är 2 personer och ingen är avliden. Fyra personer i regionen har sedan vecka 31 avlidit på grund av covid-19.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
slottsby_helsida
connys_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
connys
nrh_sigtuna