kyrka_advent _pan

Ersättningsbussar i tågtrafiken

Under hela helgen pågår banarbete mellan Väsby-Ulriksdal vilket innebär att tågtrafik på sträckan är inställd.

centrum_artikel_host

Trafikverket utför banarbeten på järnvägen vilket innebär att pendeltågslinjerna 40, 41 och 42X är inställda mellan Ulriksdal-Väsby från lördag morgon till natten mot måndag. Buss kommer att ersätta tågen på den inställda sträckan. Det innebär att tågen till och från Märsta går enbart mellan Märsta-Väsby samt mellan Stockholm-Väsby går till Ulriksdal. Ersättningsbussarna har andra avgångstider än pendeltågen och SL uppmanar resenärer att ha koll i appen för aktuella tider.

pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
dackskifteoutsider