socialdemokraterna_maj_panorama
Liberalernas årsmöteFoto: Liberalerna
Foto: Pressbild

Eriksson omvald som ordförande för Liberalerna

Den 22 februari 2024 samlades Liberalerna i Sigtuna kommun för sitt årliga möte, en tradition som syftar till att stärka partiets engagemang och sätta riktningen för framtiden.

centrum_artikel_host

Årets möte inleddes gemensamt med Väsbyliberalerna. En höjdpunkt var en videohälsning från klimatminister Romina Pourmokhtari, där betoningen låg på fortsatt fokus och arbete inom klimatpolitiken. Efter inledningen tog Ylva Mozis scenen för att peppa och motivera medlemmarna inför den kommande valrörelsen. I sitt tal underströk hon vikten av gemensamma ansträngningar och det engagemang som krävs för att driva den liberala agendan framåt.

Under årsmötesförhandlingarna omvaldes Anders Eriksson som ordförande för Liberalerna i Sigtuna kommun, vilket välkomnades av alla närvarande. Årsmötet markerade också välkomnandet av både gamla och nya ansikten i styrelsen, vilket visar på en stark vilja till förnyelse och utveckling inom organisationen. De två nya i styrelsen är Helen Kavanagh Berglund och Håkan Silfverlin.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

forstamaj_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out