eldsjal2024_pan
Andie Lahdo med Luis Palma AguirreFoto: Pressbild

Entreprenör pratade företagsamhet: Viktigt att lära av misstagen

Den nystartade radiokanalen Av egen kraft hade besök av företagaren Andie Lahdo som pratade entreprenörskap.

centrum_artikel_host

märsta.nu har tidigare rapporterat om Luis Palma Aguirre som startat egen radio, Av egen kraft, var inriktning är att uppmärksamma personligheter i Sigtuna kommun. Under måndagen var företagaren Andie Lahdo från ABS Wheels där. Han gav tips kring företagande och hur det var när han startade ABS Wheels.
– Jätteintressant att lära känna en sann entreprenör och företagsledare som gjort sig känd lokalt och blivit lite av en profil. Han inspirerar många och mina lyssnare söker just inspiration och motivation, berättar Lois Palma Augirre.

Lahdo berättade om sin resa från nystartad till att idag sitta i Handelsbankens styrelse och jurymedlem för vem som ska utses till Årets företagare.
– Jag tror mycket på att man som individ ska våga ta steget till att starta eget, i det här avsnittet pratar jag om de olika farhågor som finns hos människor som vill starta men som aldrig kommer till start, uppger Andie Lahdo, VD ABS Wheels

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

connys_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

mp_helsida_eu
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
connys
nrh_sigtuna
storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out