sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Enköping besegrar Wings igen

För andra gången på några dagar besegrar Enköping Wings i Hockeyettan Norra Vår.

centrum_artikel_host

Matchen startade i ett intensivt tempo liknande den senaste matchen i torsdags. Redan vid 4.58 drabbades Wings av en utvisning för Edvin Stegfeldt. Wings lyckades dock klara av utvisningen, men Enköping höll fast vid pucken i Wings zon, vilket gjorde det svårt för dem att rensa ut. Strax därefter hade Wings en kontring där Adrian Zetterberg levererade en passning till Oliver Pentler, men inget mål kom till stånd. Enköping tog ledningen 1-0 vid 15.46, trots att Wings börjat ta över spelet.

Under de första tre minuterna i andra perioden fick Wings arbeta hårt i sin egen zon. Trots det lyckades de skapa en kontring efter 2.30 minuter där Olle Dahlman hade en fri chans. Adrian Zetterberg träffade stolpen vid 10.30 spelade. Enköping utökade ledningen till 2-0 vid 18.55.

Tredje perioden inleddes med en dubbelutvisning vid 1.07. Enköping utökade sin ledning till 3-0 efter 4.45 spelade. Trots flera chanser för Wings, bland annat skott i stolpen från Dennis Von Walden och gyllene lägen för Oliver Pentler och Mikael Hedlund, lyckades de inte få in något mål. Enköping avslutade matchen med att göra 5-0 vid 17.24. Wings kämpade men hade svårt att hitta framgång.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

connys_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
foraldranatverk_outsider
spedition_outsider