eldsjal2024_pan

En skadad i trafikolycka

Efter en trafikolycka på tisdagskvällen vid Arlanda fick en person föras till sjukhus.

centrum_artikel_host

En olycka inträffade nära Arlanda flygplats under tisdagskvällen där två personbilar var inblandade i en kollision. Räddningstjänsten larmades till platsen strax före klockan 20.45 efter rapporter om en krock i en korsning vid flygplatsområdet.

En av de inblandade förarna rapporterade att han led av bröstsmärtor i samband med olyckan. På grund av detta fördes han med ambulans till sjukhus för vidare undersökning och vård uppger unt.se. Räddningstjänstens insatsledare på plats har inte kunnat lämna ytterligare detaljer om den skadades tillstånd eller de övriga inblandades skick.

Olyckan orsakade viss trafikstörning i området, men räddningstjänsten arbetade effektivt för att säkerställa att platsen snabbt blev säker och tillgänglig igen. Polisen har tagit över ärendet för vidare utredning för att klarlägga olycksorsaken och eventuella ansvarsfrågor.

connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider