centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

En person skadad i trafikolycka i Rosersberg

Sent på lördagskvällen inträffade en trafikolycka i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Vid 22-tiden inträffade en trafikolycka i Rosersberg. När polis anländer är det rörigt och mycket folk på platsen. Ett område spärras av för att räddningstjänsten ska kunna arbeta och hindra folk från att komma fram till olycksplatsen. En person skadades allvarligt och fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.

centrum_host_helsida
joes-helsida

Villainbrott i Sigtuna

Nyheter Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

defacto_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Nyheter I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna
ica_helsida
connys_helsida

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider