nationaldagen_pan
Foto: Region Örebro län

En miljon har fått vaccin

Över en miljon i länet har nu vaccinerats med en dos mot covid-19: - Med nära 55 procent vaccinerade med en första dos har vi kommit en bra bit på väg, men vi är långtifrån klara, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm.

centrum_artikel_host

Vaccinationen mot covid-19 går vidare och förra veckan hade hade nästan varannan kommuninvånare över 18 fått minst en dos. Nu meddelar Region Stockholm att vaccineringen går i allt snabbare takt i och med att yngre erbjuds möjlighet att boka tid.
– Vi håller fortsatt högt tempo i vaccinationerna och våra vaccinmottagningar håller öppet hela sommaren för att erbjuda den första och andra dosen. För att minska risken för ökad smittspridning i höst är det viktigt att så många som möjlighet vaccineras när möjligheten erbjuds, uppger vaccinsamordnare Magnus Thyberg i ett uttalande.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider