centrum_panorama_hostshopping

En hektar brann i Skånela

En brand bröt ut på lördagen i Skånela, Stensta utanför Rosersberg och spred sig snabbt över en hektar mark. Larmet kom in kl. 12.24 och räddningstjänsten var snabbt på plats för att bekämpa branden.

centrum_artikel_host

SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut) uppmanar allmänheten att vara försiktiga med eldning eftersom det är torrt i gräset och brandrisken är hög. Elden sprider sig snabbt i fjolårsgräs, vilket ökar risken för bränder.

Branden i Skånela, Stensta är en påminnelse om den rådande brandrisken i skog och mark runt om i landet. Räddningstjänsten och myndigheterna arbetar för att begränsa och släcka bränderna, men det är viktigt att allmänheten också är medvetna om risken och agerar ansvarsfullt.

Brandmän kämpar för att släcka branden i Skånela, Stensta och förhindra att den sprider sig ytterligare. Det råder brandfara i området och allmänheten uppmanas att vara försiktiga med eldning och att följa eventuella eldningsförbud som kan vara utfärdade.

Det är viktigt att vara uppmärksam på brandrisken och att följa råd och anvisningar från myndigheterna, inklusive SMHI och räddningstjänsten. Genom att vara försiktiga med eldning och undvika att elda i torrt gräs och mark kan vi alla bidra till att minska risken för bränder och skydda vår natur. märsta.nu kommer att fortsätta att bevaka situationen och rapportera om utvecklingen av branden i Skånela, Stensta och andra bränder runt om i området.

Denna text genererades med hjälp av en textrobot

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
connys
brobygget_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out