centrum_panorama_hostshopping
Emirates firade 10 år på ArlandaFoto: Pressbild

Emirates firade tio år på Arlanda

Emirates firade igår sitt 10-årsjubileum av flygverksamhet mellan Dubai och Stockholm. Den 4:e september 2013 invigde Emirates sin eftertraktade flyglinje mellan de två städerna, och sedan dess har bolaget spelat en avgörande roll i att knyta samman Sverige med resten av världen.

centrum_artikel_host

Under det senaste decenniet har nära två miljoner resenärer flugit med Emirates från Stockholm Arlanda Airport till Dubai och vidare till över 140 destinationer världen över. Dagliga avgångar med Emirates Boeing 777-300ER wide-body flygplan har gjort det möjligt för svenska resenärer att uppleva förstklassig service och bekväma anslutningar till spännande destinationer.

Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates, uttryckte sin glädje och stolthet över att fira detta betydelsefulla jubileum. Han tackade partners, flygplatsmyndigheter och dedikerade medarbetare för att ha gjort denna milstolpe möjlig. Han framhöll även att Sverige förblir en integrerad del av Emirates nätverk och uttryckte företagets engagemang att fortsätta erbjuda världsklassiga tjänster och hjälpa kunder att resa bättre, både i luften och på marken.

Elizabeth Axtelius, Director Aviation Business på Swedavia, hyllade Emirates som en viktig partner som har bidragit till att förena Stockholm med marknader i Mellanöstern, Asien och världen över. Swedavias huvudmål är att öka tillgängligheten och underlätta för människor att träffas, och Emirates omfattande nätverk har spelat en avgörande roll i att uppfylla detta mål. Oavsett om resenärerna är ute i affärer, vill utforska nya platser eller besöka familj och vänner, har Emirates varit en pålitlig partner för deras resor.

connys_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host