eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Elon i Märsta ställer in mellandagsrea

Elon med butik i Märsta Centrum ställer in mellandagsrean.

centrum_artikel_host

Med anledning av rådande situation med covid19 och nya nationella restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade förra veckan så kommer Elon med butik i Märsta Centrum att ställa in den planerade mellandagsrean. Man uppmuntrar istället sina kunder att beställa online eller via telefon för att sen hämta upp utanför butiken.
– Tillsammans kan vi göra skillnad och som Sveriges största aktör inom vitvaror och hemelektronik vill vi ta vårt ansvar. Vi har beslutat att ställa in den mellandagsrea som vi planerat för i år och vi kommer att följa regeringens uppmaning med förhoppningen om att vi alla inser den nuvarande situationens allvar, säger Stefan Lebrot, VD på Elon.

De som ändå väljer att besöka butiken kommer att se till att det är rätt antal besökare i bitiken, munskydd, plasthandskar och handsprit kommer att finnas för både personal och kunder. Kassorna utrustas med plexiglas.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

eldsjal2024_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

spedition_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out
connys
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out