kommun_skoterska
Theodor, Kevin och Elliot i samband med SM i Växjö.Foto: Insändarbild

Elliot Duvert vann SM

Elliot Duvert, född 2003, som nyligen tog brons i Junior-VM följde upp med att vinna SM-guld i klassen M22.

centrum_artikel_host

Märstabröderna Elliot, Kevin och Theodor Duvert som tävlar för Hässelby var med i Mångkamps-SM i Växjö. Bäst gick det för Elliot som följde upp bronsen på JVM i Colombia förra året med att vinna seniorklassen M22. Han kom även tvåa totalt i herrarnas sjukamp. Ett styrkebesked för Duvert lär synas i seniorsammanhang inom kort.

Bröderna Kevin och Theodor som varit skadeförföljda de senaste åren var tillbaka men nådde inga pallplaceringar. Dock var det en bragd att de var i tävlingssammanhang. Kevin kom 10:a i herrarnas mångkamp och Theodor kom åtta i mångkamp och 5:a i M22.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

hockeyskola_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

adhd_kommun
nrh_sigtuna
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

moderat_fokus_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

sap_sep23_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

defacto_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider
connys