centrum_panorama_hostshopping
Theodor, Kevin och Elliot i samband med SM i Växjö.Foto: Insändarbild

Elliot Duvert vann SM

Elliot Duvert, född 2003, som nyligen tog brons i Junior-VM följde upp med att vinna SM-guld i klassen M22.

centrum_artikel_host

Märstabröderna Elliot, Kevin och Theodor Duvert som tävlar för Hässelby var med i Mångkamps-SM i Växjö. Bäst gick det för Elliot som följde upp bronsen på JVM i Colombia förra året med att vinna seniorklassen M22. Han kom även tvåa totalt i herrarnas sjukamp. Ett styrkebesked för Duvert lär synas i seniorsammanhang inom kort.

Bröderna Kevin och Theodor som varit skadeförföljda de senaste åren var tillbaka men nådde inga pallplaceringar. Dock var det en bragd att de var i tävlingssammanhang. Kevin kom 10:a i herrarnas mångkamp och Theodor kom åtta i mångkamp och 5:a i M22.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

fritidsbanken_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider