sap_feb_pan
Elliot DuvertFoto: Felix Siljebäck-Larsen

Elliot Duvert vann Nordiska Mästerskapen

Nordiska Mästerskapen gick av stapeln i Borås på klassiska Ryavallen och högst upp på pallen stod märstasonen Elliot Duvert.

centrum_artikel_host

I en imponerande uppvisning av styrka och talang tog svenska friidrottare herrdominansen till nya höjder vid både Nordiska Mästerskapen och Swedish Combined Events Challenge. I centrum för denna imponerande bedrift stod Elliot Duvert från Hässelby SK, som lyckades vinna totalt i båda tävlingarna.

Med en total poängsumma på 7606 i Swedish Combined Events Challenge visade Elliot Duvert prov på sin enorma kapacitet. Detta resultat var bara 16 poäng lägre än hans prestation på junior-VM i Colombia förra sommaren, där han tog bronsmedaljen. Det är viktigt att notera att i det tidigare mästerskapet använde han lättare redskap och lägre häckar, vilket gör hans senaste prestation ännu mer anmärkningsvärd.

Sofia Jäger Stenberg, sportchef för mångkamp inom Svensk friidrott, uttryckte sin beundran för Duverts prestation som förstaårssenior. Hon påpekade att det är ovanligt att en idrottare bara ligger 100 till 200 poäng bakom sin tidigare serie under sitt första år. Detta visar på Duverts exceptionella potential och framtid inom friidrotten.

Denna text genererades med en textrobot

skridskodisco_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
connys